assurance-tunnel
assurance-tunnel
assurance-tunnel
assurance-tunnel

Start recording stops Movie Player



  • Every time I try to Start Recording a scene with a Movie Player in it, the Movie Player stops playing back and nothing appears on the stage. (The playback engine is on)  When I stop Recording and toggle Pause/Resume, the Movie Player still doesn't play back. If I switch to a new MOV file for the Movie  player (I am using a set of MOV files), then the Movie Player will start playback normally.

    This is repeatable
    v. 2.0 Mac O/S 10.10.3
    An example is included, but this happens will all my work.
    Any help would be appreciated.
    DM

    557f0c-map3.izz


  • Tech Staff

    What are your compression settings?

    I was able to record fine.

  • Tech Staff

    d5e5fd-screen-shot-2015-07-30-at-09.14.44.png



  • Thanks for looking. This seems to be an intermittent problem as it is working this morning after a reboot (also having some issues with an audio app??)

    Definitely failing yesterday  recording an uncompressed 1280 x 720 MOV file.
    Dennis


  • Dear @dhmiller,

    I also just tested your patch in 2.0.5 and it works as expected. Some questions:
    1) What is the resolution of the stage?
    2) What are the settings of the theRecord Stage Settings dialog?
    3) What are the settings of the Compression Settings dialog?
    If you give us the precise setup, we can try to repro it again.
    Best,
    Mark


  • @dhmiller
    Are you running on a demo version of Isadora?


Log in to reply
 

Looks like your connection to TroikaTronix Community Forum was lost, please wait while we try to reconnect.