assurance-tunnel
assurance-tunnel
assurance-tunnel
assurance-tunnel

Artnet Send - Target node UI bug


  • Beta Gold

    Hi there,

    The latest stable release of Isadora shows something weird when I connect my SmartShow NETWS device to it.. It shows the adress of the device but then duplicated like 30x times inside the same line element of the dropdown.

    OS : Windows 10, Isadora Latest stable release. (Not the beta version..)


  • Beta Gold

    Attachted a image with the bug.



  • hallo all.

    win 10, izzy 2.6, the same with artnet send and eurolite node1. 

    so we have to test all with a click.

    till we find the one which is the activ (only) one.

    any ideas? 

    rh.



  • @juriaan said:

    The latest stable release of Isadora shows something weird when I connect my SmartShow NETWS device to it.. It shows the adress of the device but then duplicated like 30x times inside the same line element of the dropdown.

     We saw this bug once during development, but then were never able to duplicate it. Obviously it is somehow related to specific hardware.

    Can you respond with a link to the precise device you're using from the manufacturer's web site? We'll purchase one and solve the bug.

    Note that since the Art Net plugins are separate downloads, we can improve and release them at any time. So turnaround with a fix should be quick once we have the software.

    Best Wishes,
    Mark 


  • Tech Staff

    @juriaan

    I had this bug throughout testing, and near the end it was fixed.

    Please make sure you have the latest Artnet plugins, maybe you have a version back from release.

    Also, ensure you don't have multiple copies (maybe in the common plugins, and the Isadora app plugins folders)