assurance-tunnel
assurance-tunnel
assurance-tunnel
assurance-tunnel

[SOLVED] No Video on Stage



  • Hi - I just downloaded 2.6.1 OSX (10.13.3) and I am not getting any video rendering to the stage - I can see it when I mouse over the video connectors in the patch.

    Also each time I run it I get a message saying that Isadora prefs is corrupted

    My copy of 2.2.2 is still working fine

    Any suggestions for getting the video to render on stage?

    TIA



  • @pandigital said:

    Hi - I just downloaded 2.6.1 OSX (10.13.3) and I am not getting any video rendering to the stage - I can see it when I mouse over the video connectors in the patch. Also each time I run it I get a message saying that Isadora prefs is corrupted

     Well, several people have moved to 2.6.1 and not had issues showing video, so I'm not quite sure what to suggest there. Are you sure that the projector is set to the stage that is actually visible. (E.g., Stage 1 is visible but the Projector actor is sending to stage 2?)

    In terms of the preferences, that was something that was part of the bigger bug that went out in v2.6, but it should have been totally solved in v2.6.1.

    Are you really sure you have v2.6.1? Look in the about box please. Just to be 100% sure.

    After you check that, quit Isaodra, go to ~/Library/Preferences and delete Isadora Prefs 2.6.izp and Isadora Prefs 2.6.1.izp and then restart Isadora.

    Best Wishes,
    Mark



  • Thanks Mark - removing Isadora Prefs 2.2.2.izp from my Library has fixed both problems



  • @mark I had this very problem, trashing the prefs worked for me - I had them going back to 1.3 I think

    Bigup for the forum!


 

Looks like your connection to TroikaTronix Community Forum was lost, please wait while we try to reconnect.