assurance-tunnel
assurance-tunnel
assurance-tunnel
assurance-tunnel

2.6.1 Media Playback bug


  • Beta Tester

    I've been having a random bug with Media pulling in the 2.6.1 version. I will get an error that will tell me that that the file is corrupt however whenever I restart Isadora it links fine. It hasn't consistently been the same file however it seems that at times I randomly need to re link different png files. Restarting Isadora to relink png files mid show isn't exactly useful. Sometimes if I toggle the picture player on and off it will relink the file. Hacking together an activate scene toggle for this isn't ideal either. 

    Has anyone had any issues with png recall? 

    Bob


  • Beta Tester

    I have a few moved files that aren't linked in the media bin anymore. Would this effect recall of other files in the bin?


  • Tech Staff

    Please open a support ticket. One of us will follow up with you ASAP.

    see my signature for the link to the support page.


  • Beta Tester

    @dusx

    Thanks! I am away from my work computer but will send over the support ticket in the morning. 



  • What was the error message? I have been having an issue which sounds similar and I get the response "The media file could not be loaded because of an unexpected error.. May be corrupt" with error number = -108. If I don't close and re-open the patch,  Isadora crashes or stops allowing me to save, though sometimes it shoots up its own collage of the images (some of which weren't part of the scene or bin the media was in) like some kind of AI modern art project before it does so...

    The corrupted image (a digital cut and paste type thing of Isadora's own making as opposed to the nothing that shows up when I simply lose the media) happened far more frequently when I added HSL Adjust actors.

    It happens with different still image file types and the resolution of the images seems to be irrelevant. For me the issue started when I was using 2.5.2 and I was told to update my Isadora to the newest version; however, I still get the error and it stays with the patch if I move to another computer.