Forum : Upload of files never ending



  • Hi (@michel ?)

    I don't manage to upload files eather in a new or in an existing thread ( the upload bar never stops blinking).
    That's it...
    Mehdi

  • Tech Staff

    Testing an upload of a jpg picture.
    811781-25610c0bb6eb8941d83f6e5006329808.jpg


  • Tech Staff

    @keftaparty

    Just tried it and it is working on my side. What OS are you using windows or mac, and what browser?

    Best
    Michel



  • Hi Michel. I tried to upload a user actor. Sorry I have tried only one file type. It was under windows. I tried both chrome and internet explorer. Best Mehdi


  • Tech Staff

    Maybe try zipping it?



  • Trying to upload a jpeg

    works...
    For what I've tried:
    .izz works
    .zip is refused
    .iua is refused
    Michel, I guess you added permission for .izz o work, is it possible to make one for .iua ( and maybe .zip is practicle too )
    Best
    Mehdi

    bdd50c-25610c0bb6eb8941d83f6e5006329808.jpg


  • Tech Staff

    Well zip was always working and the forum is not updated since quite a while. I'm writing on my mobile phone, but as soon as I get to my computer U will try a .zip file. Best Michel



  • I just added this .zip file and it worked fine.
    Mac OS X, Safari.
    Best Wishes,
    Mark

    d689c5-test-file.zip



  • Dear Michel,

    There is a problem we need to look at though: PNG files do not show a thumbnail... instead there is just a little "broken picture" icon. This was not the case before, but something must have changed at some point.
    Best Wishes,
    Mark


  • Hi,

    I think this comes from a problem from my side.
    I was trying to upload files with the caracter "&" in the file name.
    With simple file names I can upload anything.
    Sorry for this.
    Maybe a warning about supported files and names would be nice when uploading if it's possible.
    Best
    Mehdi 

  • Tech Staff

    another test.
    8ee87a-test.png


  • Tech Staff

    @Mark

    It could also be that the hoster of the website updated the php version, that could cause the problem. Maybe we should soon update the forum to the newest version.

    Best
    Michel



  • Dear Michel,

    I am willing to update the forum. Can you test this on the "extra" site? (Maybe you've already done that... I've lost track.)
    Best Wishes,
    Mark

  • Tech Staff

    yep, I have done that, though a few css tweeks where needed. There is a newer version than I have tested but they seem to have changed quite much there. So lets try the one I have already tested and then I will test the newest on the extra site.

    Best
    Michel



  • Dear Michel,

    OK. Well, you have my permission to proceed. Just make a plan for a day and time that all of us TechStaffer will know. Once the update is complete, we can all give it a run through to make sure nothing bad happened.
    Best Wishes,
    Mark

  • Tech Staff

    @keftaparty

    Can you try again, the forum is updated maybe it solved the problem.

    Best
    Michel
    de5ba3-index.png


  • Tech Staff

    Just another test.
    97616b-index.png



  • Hi Michel,

    I tested again.
    I can upload quite anything.
    Just the caracter "&" seems to be problematic.
    Mehdi


  • @Michel

    Just an other bug that came back in the forum:
    When asking to delete an attached file, the confirmation popup appears over the first post of the discussion.
    In internet explorer, the browse is automatically scrolling to it.
    In Chrome ( witch is a lot used for pc users ), it's not scrolling, so the forum page looks like freezed untill you have the idea to scroll up. Even that I know it since a long time I still forget it very often, so I'm afraid it's really disapointing for new users.
    I have the feeling you allready fixed this ( am I wrong ? ), bug the bug came back.
    Thank you
    Mehdi

  • Tech Staff

    @keftaparty

    Glad uploading works again. I have the problem with the confirmation popup since the beginning, I never fixed that, but it seems that the browsers handle it different. I will look into that as soon as possible.

    Best
    Michel


Log in to reply
 

Looks like your connection to TroikaTronix Community Forum was lost, please wait while we try to reconnect.