assurance-tunnel
assurance-tunnel
assurance-tunnel
assurance-tunnel

Isadora get's stuck with only movie players



  • Hello friends!

    I'm performing an instalation with four videos, each one with its on sound. All videos are just played forward in loop. Still, some times Isadora get's stuck for a few seconds long. I wonder if anyone could help me figure out what is wrong.

    - All four videos are not HD. Two of them are 800x450, the other two are 1024x576. Each of them has its own movie player + projector, with no mix.

    - Videos are rendered as Quicktime ".mov" with no compression.

    - Computer is brand new Windows desktop with Intel i7 (8th generation), 16gb ram, Nvidea Geforce GTX 1060 3Gb plus a SSD HD.

    Thanks in advanced!


  • Tech Staff

    @danielcorbani
    Please try compressing the video to HAPQ (Q for high quality) and try again. Uncompressed video is very large, and you could be running into hardware issues.ps: you will need to install HAP if you haven't yet. https://github.com/Vidvox/hap-...



  • Thank you!

    I do have Hap intalled, but I though it would only be recommended for large files (are my files considered large?)

    I will try it right now.



  • Hi, @DusX 

    It got better, but still not 100%. Isadora gets stuck once in a while. I'll try to reduce a little bit the resolution.

    Best regards


  • Tech Staff

    @danielcorbani said:

    SSD HD

     What SSD? If the transfer rate is slow, you could be running into a bottleneck there during Scene transitions. If each Scene is playing 4 movies, then during the transition your computer has to play 8 movies at once because both Scenes are active.

    Also when is Isadora getting hung up? The same Scene every time, or is it different? If you create a support ticket with the link in my signature and send us your Isadora Patch I can take a look at it and see if it hangs up while running on one of our test machines.